Όλα είναι έτοιμα για την πραγματοποίηση του ιερού τάματος. Ο Μητροπολιτικός Ιερός Ναός Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης και η Ιερά Μητρόπολις Ιλίου Αχαρνών και Πετρουπόλεως σας προσκαλούν το Σάββατο 1 Απριλίου στις 17.00 μ.μ. να συνοδεύσετε από τη Μονή Κλειστών και να υποδεχθούμε στην πόλη μας τη Χάρη της.

Περισσότερα...

Με λαμπρότητα, βαθιά κατάνυξη κι ευλάβεια, παρουσία εκατοντάδων πιστών και του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού, κορυφώθηκαν, με τη λιτάνευση της εικόνας της Παναγίας με τον Αρχάγγελο Γαβριήλ, οι πανηγυρικές εκδηλώσεις στον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στα Άνω Λιόσια.

Περισσότερα...

Την ηγετική μορφή της Επανάστασης του 1821 Θεόδωρο Κολοκοτρώνη τίμησαν ο Δήμος Φυλής και ο Σύλλογος Πελοποννησίων Ζεφυρίου, ανήμερα της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου, παρουσία τοπικών αρχόντων και μελών του Συλλόγου, σηματοδοτώντας το πέρας των εορταστικών εκδηλώσεων στη Δημοτική Ενότητα Ζεφυρίου.

Περισσότερα...

Απόλυτα ρεαλιστικές αποδείχθηκαν οι δεσμεύσεις του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού ότι εντός του Απριλίου θα δημοπρατηθούν τα δύο μεγάλα αντιπλημμυρικά έργα, προϋπολογισμού 10 εκατ. ευρώ, που θα θωρακίσουν τα Άνω Λιόσια (Δείτε το σχετικό video).

Περισσότερα...

Με λαμπρότητα και υπερηφάνεια πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός της Εθνικής Επετείου της Επανάστασης του 1821 στη Δημοτική Ενότητα Φυλής, ο οποίος κορυφώθηκε με την παρέλαση της μαθητιώσας νεολαίας.

Περισσότερα...

Με την μεγαλειώδη παρέλαση μαθητών, συλλόγων και αθλητικών φορέων κορυφώθηκαν, παρουσία του Αντιδημάρχου Γιάννη Μαυροειδάκου, οι εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της εθνεγερσίας του 1821, στην οδό Παναγίας Γρηγορούσης.

Περισσότερα...