Από μεγάλη επιτυχία στέφθηκε το καρναβάλι του Δήμου Φυλής που πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2017. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ και VIDEOS)

Περισσότερα...

Στον εορτασμό του γείτονα Πολιούχου Αγίου Βλασίου έδωσε το «παρών» το πρωί του Σαββάτου 11 Φεβρουαρίου ο Δήμαρχος Φυλής, Χρήστος Παππούς.
Πρόκειται άλλωστε για μια παράδοση ετών, που οι γειτονικοί Δήμοι τηρούν με ευλάβεια στα μεγάλα θρησκευτικά γεγονότα των δύο πόλεων.

Περισσότερα...

Με έντονες πινελιές παράδοσης, γλέντι και πολύ χορό έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους οι Βορειοηπειρώτες του Δήμου Φυλής, την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, στα νέα γραφεία του συλλόγου.

Περισσότερα...

Με μία άκρως ενδιαφέρουσα ενημερωτική εκδήλωση για τον καρκίνο «άνοιξε» τον κύκλο των δράσεών της στον Δήμο Φυλής, η Αντικαρκινική Εταιρεία Αχαρνών και Φυλής, η οποία πρόσφατα ενέταξε και τον Δήμο μας στη δράση της.

Περισσότερα...

Εκπλήξεις και ευχάριστες ειδήσεις περιείχε η εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Συλλόγου Τριτέκνων Φυλής, στην οποία παρέστη ο Αντιδήμαρχος Εσόδων, Διοικητικών Υπηρεσιών και Πολιτικής Προστασίας Δημήτρης Καμπόλης.

Περισσότερα...

Με την ευχή όλων το 2017 να είναι μία ακόμη δημιουργική χρονιά για τους Παιδικούς Σταθμούς, πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στους Παιδικούς Σταθμούς των Άνω Λιοσίων.

Περισσότερα...