Με θρησκευτική ευλάβεια και τις δέουσες τιμές προς τα αγαπημένα τους πρόσωπα, που δεν βρίσκονται πλέον στη ζωή, τήρησαν οι Πόντιοι των Άνω Λιοσίων το ταφικό τους έθιμο το πρωί της Κυριακής του Θωμά 23 Απριλίου.

Περισσότερα...

Με εντατικούς ρυθμούς η Θεατρική Ομάδα Ζεφυρίου του Δήμου Φυλής, ετοιμάζει την κωμωδία "ΠΛΟΥΤΟΣ" του Αριστοφάνη σε σκηνοθεσία Στέλλας Νικολοθανάση.

Περισσότερα...

Μια ευχάριστη έκπληξη που προκάλεσε χαμόγελα και συγκίνηση περίμενε τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Φυλής, τις Άγιες μέρες του Πάσχα.

Περισσότερα...

Την παράδοση που «θέλει» τους δυο γειτονικούς Δήμους Αχαρνών και Φυλής, ν’ ανταλλάσσουν ευχές δια ζώσης στις κορυφαίες γιορτές των Πολιούχων τους, τήρησε και φέτος ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Περισσότερα...

Θεαματικό φινάλε για το Τουρνουά Ανάπτυξης και Φιλίας Υποδομών Ποδοσφαίρου <<ΦΥΛΗ 2017>> που διεξήχθη 10 με 13 Απριλίου με τη συμμετοχή δεκάδων αθλητών από πολλές ομάδες.

Περισσότερα...

Αντιπροσωπεία του Δήμου Φυλής πήρε μέρος στο εορταστικό διήμερο εκδηλώσεων για τα 191 χρόνια από την Έξοδο των Ελεύθερων Πολιορκημένων, που διοργάνωσε ο Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου στις 8 και 9 Απριλίου 2017.

Περισσότερα...