Ανακοίνωση σχετικά με την εκταφή των νεκρών βάσει του Κανονισμού Λειτουργίας, εξέδωσε ο Δήμος Φυλής, καλώντας τους δημότες να προχωρήσουν τη σχετική διαδικασία για την αποφυγή των προβλεπόμενων χρεώσεων.

Περισσότερα...

 

                           ΠΑΡΟΧΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΩΝ
                                     ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ
                       ΤΗΝ ΑΡ.ΠΡ. 66154 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

Παρακαλούνται οι συνδημότες να μη διοχετεύουν το νερό του δικτύου ύδρευσης στους δρόμους γιατί παρασύρει το αλάτι, παγώνει και γίνεται επικίνδυνο για πεζούς και εποχούμενους.

Περισσότερα...

Αναβάλλεται, λόγω πένθους, για τον χαμό του Τοπικού Συμβούλου Ζεφυρίου Γιάννη Πήλιουρα, η προγραμματισμένη για την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2016 εκδήλωση της Δημοτικής Ενότητας Ζεφυρίου για την κοπή της πίτας.

Περισσότερα...

Ο Δήμος Φυλής και η Διεύθυνση του Δημοτικού Ωδείου ενημερώνουν γονείς και μαθητές ότι για σήμερα Τρίτη 10 Ιανουαρίου αναβάλλονται τα μαθήματα σε όλα τα μουσικά Τμήματα, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και των χαμηλών θερμοκρασιών που πλήττουν την περιοχή.

Η Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Καθημερινότητας του Δήμου Φυλής παρακαλεί τους δημότες να σταθμεύουν τα αυτοκίνητά τους στη μία πλευρά του δρόμου προκειμένου να διευκολύνουν το έργο της αντιμετώπισης των προβλημάτων της κακοκαιρίας.

Περισσότερα...