Εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιεί την Πέμπτη 27 Απριλίου 2017, η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής σε συνεργασία με το Θριάσιο Νοσοκομείο, για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος του Δήμου.

Περισσότερα...

Εκδήλωση Μνήμης για την Κουζνέτσοβα-Τσιγγέλη Ζιναΐντα, ηρωίδα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, πραγματοποιεί ο Δήμος Φυλής και προσκαλεί τους δημότες να παραστούν.

Περισσότερα...

Ενημερωτικό Σεμινάριο Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού συνδιοργανώνουν η Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Φυλής, η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Αττικής και το ΚΕΣΥΠ Δυτικής Αττικής.

Περισσότερα...

Ο Δήμος Φυλής ενημερώνει ότι, λόγω βλάβης σε αγωγό ύδρευσης στην οδό Αιγαίου Πελάγους στα Άνω Λιόσια, έχουν προγραμματιστεί εργασίες στο δίκτυο για αύριο Παρασκευή, 21 Απριλίου 2017.

Περισσότερα...

Πρόγραμμα προληπτικής ιατρικής για την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας, με δωρεάν test pap για όλες τις γυναίκες του Δήμου Φυλής, θα υλοποιήσουν στον Δήμο Φυλής ο Εκπαιδευτικός Υγειονομικός Σταθμός (ΕΥΣ) Άνω Λιοσίων Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία.

Περισσότερα...

Μέχρι τη Μ. Τρίτη θα συνεχιστεί, στον Α΄Παιδικό Σταθμό Φυλής η συλλογή φαρμάκων για τους δημότες που τα έχουν ανάγκη.

Περισσότερα...