Την αμοιβαία αγάπη και εκτίμηση ανάμεσα στους άντρες των ΟΠΚΕ και στο Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού δείχνει ένα κοινωνικό γεγονός.

Περισσότερα...

Ο Δήμος Φυλής δηλώνει «παρών» στην υπόθεση της ίδρυσης του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, τόνισε ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς, μιλώντας στην τηλεόραση της ΕΡΤ, λίγο μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης του Υπουργού Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου με τους Δημάρχους της Δυτικής Αττικής, που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης 18 Ιανουαρίου 2018 στο Υπουργείο.

Περισσότερα...

Το Τμήμα Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία παρουσίαση με θέμα “Βest Practices Ελληνικών Τουριστικών Προορισμών”, με κεντρικό ομιλητή τον κ. Νότη Μαρτάκη.

Περισσότερα...

Σε εορταστικό πνεύμα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018, στο μεζεδοπωλείο ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ, η κοπή της πίτας της Κοινωνικής Υπηρεσίας και της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής.

Περισσότερα...

Διπλή γιορτή διπλή χαρά την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου για την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής. Η ονομαστική γιορτή του Αντιδημάρχου Θανάση Σχίζα συνδυάστηκε άψογα με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το 2018.

Περισσότερα...