Τιμητική πλακέτα απένειμε στον Αλέξανδρο Σύρμα ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Γιώργος Μαυροειδής, για λογαριασμό του Διοικητικού Συμβουλίου της ΓΡΙΖΑΣ, στη γιορτή για τα τριαντάχρονα του Συλλόγου, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017 στην Πλατεία Ηρώων.

Περισσότερα...

Επίσημη επίσκεψη στον ιστορικό Δήμο Φυλής πραγματοποίησε την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου, αντιπροσωπεία Κινέζων αξιωματούχων με επικεφαλής τον Γενικό Γραμματέα του Κομμουνιστικού Κόμματος στο Δήμο Τόντσουαν της Περιφέρειας Ναντόνγκ, κ. Ου Σιού.

Περισσότερα...

Την τετραμερή προγραμματική σύμβαση για την αποκατάσταση του μεταβυζαντινού Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Φυλής που βρίσκεται δίπλα στο νέο, υπέγραψαν σήμερα, Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς και ο εφημέριος του ναού, Πρωτοπρεσβύτερος κ. Δημήτριος Παναγακόπουλος.

Περισσότερα...

Με τα τριαντάχρονα της ΓΡΙΖΑΣ σύνδεσε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς το ιστορικό, όπως το αποκάλεσε, γεγονός ανέγερσης της Στέγης της ΓΡΙΖΑΣ. Ενός κτιρίου που θα στεγάσει τις πολύπλευρες δραστηριότητες του Συλλόγου και θα φιλοξενήσει, στην καρδιά των Άνω Λιοσίων, το Λαογραφικό Μουσείο της πόλης.

Περισσότερα...

8ΑΛΛΟ 250 ΧΙΛ. ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΜΠΟΥΡΑΪΜΗΣ ΚΙ ΑΛΛΟ 21 ΧΙΛ. ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ, ΔΗΛΩΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΥΛΗΣ

Περισσότερα...

Με τη συμμετοχή Μητροπολιτών και μεγάλου αριθμού Ιερέων, του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού, εκπροσώπων του Κοινοβουλίου και πολλών μελών του Δημοτικού Συμβουλίου τελέστηκε η λιτάνευση της Ιερής Εικόνας της Παναγίας Κανάλας, την παραμονή της γιορτής, το βράδυ της Τετάρτης 20 Σεπτεμβρίου 2017.

Περισσότερα...