Με μεγάλη επιτυχία η πρεμιέρα του «Περπατώ εις το δάσος»

Νέα & Δελτία Τύπου

«Επαγγελματική» χαρακτήρισε τη δουλειά της Εφηβικής Θεατρικής Σκηνής Ζεφυρίου και της Στέλλας Νικολοθανάση, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού «Πάρνηθα», Γιώργος Μαυροειδής, κατά την πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης της Εφηβικής Θεατρικής Σκηνής Ζεφυρίου, το βράδυ του Σαββάτου 13 Μαΐου.


EFHBIKH THETR SKHNH ZEF02EFHBIKH THETR SKHNH ZEF31Γιατί πράγματι, το ανατρεπτικό θεατρικό έργο της Στέλλας Μιχαηλίδου
«Περπατώ εις το Δάσος» που ανέβασε φέτος η Εφηβική Θεατρική Σκηνή Ζεφυρίου, το Σάββατο και την Κυριακή, 13 και 14 Μαΐου αντίστοιχα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ζεφυρίου, υπό τη σκηνοθετική... μπαγκέτα της Στέλλας Νικολοθανάση, είναι μια δουλειά που κάθε άλλο, παρά ερασιτεχνική θυμίζει...
Ήρωες γνωστών παραμυθιών (Κοκκινοσκουφίτσα, Σταχτοπούτα, Χιονάτη, Κοντορεβιθούλης, κ.ά.) πρωταγωνιστούν σε μια ιστορία γεμάτη EFHBIKH THETR SKHNH ZEF06EFHBIKH THETR SKHNH ZEF08χιούμορ, όπου όλα γυρίζουν, όλα μπερδεύονται, όλα ανατρέπονται!
Αξίζει ν’ αναφερθεί πως, ο κόσμος κάθε ηλικίας, που γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ζεφυρίου, κάτι είχε ψυλλιαστεί...
Ανάμεσά τους βρέθηκαν εκτός από τον Γιώργο Μαυροειδή και οι Αντιδήμαρχοι Τεχνικών Υπηρεσιών Θανάσης Σχίζας και Ζεφυρίου Γιάννης Μαυροειδάκος, που έδωσαν στα παιδιά και στη Στέλλα Νικολοθανάση τα θερμά τους συγχαρητήρια.
EFHBIKH THETR SKHNH ZEF38Η Στέλλα, από την πλευρά της, δεν παρέλειψε εκτός από τους νεαρούς ηθοποιούς της και τον κόσμο που τη στηρίζουν σε κάθε της δουλειά, να ευχαριστήσει από καρδιάς τον Διευθυντή του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ζεφυρίου, κ. Λευτέρη Κωνσταντινίδη, για την αμέριστη συμπαράστασή του. Το γεγονός άλλωστε πως η αίθουσα εκδηλώσεων του διδακτηρίου, αποτελεί, όπως είπε η σκηνοθέτιδα, το «δεύτερο σπίτι» τόσο για την Εφηβική Θεατρική Σκηνή όσο και για τη Θεατρική Ομάδα Ενηλίκων, μόνο τυχαίο δεν μπορεί να θεωρηθεί!
Η είσοδος στην παράσταση ήταν δωρεάν.

Πατήστε εδώ για να παρακολουθήσετε σκηνές από το φινάλε της πρεμιέρας με τους Γιώργο Μαυροειδή και Θανάση Σχίζα να συγχαίρουν τους συντελεστές της παράστασης.

EFHBIKH THETR SKHNH ZEF01EFHBIKH THETR SKHNH ZEF03EFHBIKH THETR SKHNH ZEF07EFHBIKH THETR SKHNH ZEF09EFHBIKH THETR SKHNH ZEF17EFHBIKH THETR SKHNH ZEF19EFHBIKH THETR SKHNH ZEF23EFHBIKH THETR SKHNH ZEF05EFHBIKH THETR SKHNH ZEF29EFHBIKH THETR SKHNH ZEF33EFHBIKH THETR SKHNH ZEF35EFHBIKH THETR SKHNH ZEF39