Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η επιτυχία στη «Γιορτή του μικρού κολυμβητή»

Νέα & Δελτία Τύπου

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 1η Ημερίδα Κολύμβησης για αθλητές ηλικίας 7 και 8 ετών, η «Γιορτή του μικρού κολυμβητή», που διοργάνωσε ο Τρίτωνας ΑΟ Άνω Λιοσίων σε συνεργασία με το ΝΠΔΔ Δήμου Φυλής «Η Πάρνηθα», την Κυριακή 14/05/17 το πρωί, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Άνω Λιοσίων.


HMERIDA KOLYMBHSHS02HMERIDA KOLYMBHSHS19Στους αγώνες συμμετείχαν τα εξής 10 σωματεία της ΚΟΕ (Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος): Α.Ο. Πεντελικού, Αίολος Πετρούπολης, Γ.Σ. Πετρούπολης, Ολυμπιάδα Πετρούπολης, Ολυμπιάδα ’73 Αιγάλεω, ΚΑΟ Ιλίου, Υδρία Α.Σ., Ν.Ο. Χαλκίδος, Ευβοϊκός ΓΑΣ, Τρίτωνας Α.Ο. Άνω Λιοσίων καθώς και παιδιά από το Τμήμα Κολύμβησης του ΝΠΔΔ «Η Πάρνηθα» και έλαβαν μέρος συνολικά 180 αθλητές.
Το καλωσόρισμα έγινε από την κα Ντίνα Νικολοθανάση που έδωσε στη συνέχεια το λόγο στον Πρόεδρο του Τρίτωνα, Μωραΐτη Δημήτρη, ώστε να απευθύνει ένα σύντομο χαιρετισμό και να κηρύξει την έναρξη των αγώνων. Ο κος Μωραΐτης συγκεκριμένα ανέφερε τα εξής: «Εκ μέρους του ΔΣ του Τρίτωνα σας καλημερίζω στην 1η Ημερίδα Κολύμβησης, τη «Γιορτή του μικρού κολυμβητή», που διοργανώνει ο Σύλλογος μας σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Φυλής. Ευχαριστούμε τα σωματεία που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας, τόσο τους γείτονες από HMERIDA KOLYMBHSHS20HMERIDA KOLYMBHSHS05όμορους ή άλλους δήμους της Αττικής, όσο και τους φίλους που ήρθαν από τη Χαλκίδα. Είναι πολύ σημαντική η στήριξή σας σε αυτήν την πρώτη προσπάθεια του Τρίτωνα για διοργάνωση κολυμβητικών αγώνων και ελπίζουμε να διασκεδάσετε και να χαρείτε τα παιδιά σας. Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού, τον Αντιδήμαρχο Δημήτρη Καμπόλη καθώς και τον Πρόεδρο του ΝΠΔΔ «Η Πάρνηθα», Γιώργο Μαυροειδή για την άμεση ανταπόκρισή τους στο αίτημά μας να γίνει αυτή η διοργάνωση καθώς και για την υποστήριξή τους συνολικά στο σωματείο και στα παιδιά μας, με την άμεση λύση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε κατά καιρούς. Ας σημειωθεί ότι πρόσφατα φρόντισαν να μας παραχωρήσουν χώρο στο κολυμβητήριο, προκειμένου να στεγαστούν τα γραφεία του σωματείου μας. Ευχαριστώ επίσης όλα τα μέλη του σωματείου καθώς και τους υπαλλήλους του κολυμβητηρίου που βοήθησαν στην διοργάνωση της ημερίδας. Τέλος, επιτρέψτε μου λόγω τη ημέρας, να ευχηθώ χρόνια πολλά στις γυναίκες που μάς χαρίζουν τα μεγαλύτερα δώρα, αφενός την ύπαρξή μας, αφετέρου τα παιδιά μας. Χρόνια Πολλά λοιπόν σε όλες τις μητέρες του κόσμου. Δεν θα σάς κουράσω περισσότερο, κηρύσσω την έναρξη των αγώνων και εύχομαι καλή επιτυχία στους μικρούς μας αθλητές».
HMERIDA KOLYMBHSHS16HMERIDA KOLYMBHSHS15Αξίζει να σημειωθεί ότι οι διοργανωτές δέχτηκαν συγχαρητήρια από τα φιλοξενούμενα σωματεία που εντυπωσιάστηκαν από τις εγκαταστάσεις του κολυμβητηρίου και την άψογη οργάνωση της ημερίδας, ενώ η κα Νικολοθανάση κέρδισε τις εντυπώσεις με την άμεμπτη εκφώνηση καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων.
Τη διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Φυλής, κος Γιώργος Μαυροειδής και ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Πολεοδομίας και Πρόεδρος της Β’θμιας Σχολικής Επιτροπής, κος Νίκος Χατζητρακόσιας, οι οποίοι έκαναν και τις απονομές μεταλλίων στους μικρούς «πρωταθλητές».
Μεγάλες επιτυχίες σημείωσαν τα «δελφινάκια» του Τρίτωνα, που έφεραν συνολικά 2 χρυσά και 2 ασημένια μετάλλια, με την αθλήτρια Ρίζου Βικτώρια να διακρίνεται στην 1η θέση στα 50μ. ελεύθερο και στην 2η θέση στα 50μ. ύπτιο στην κατηγορία «κορίτσια 8 ετών», την αθλήτρια Σκόνδρα Μαρίλια που πήρε την 1η θέση στα 50μ. ύπτιο στην κατηγορία «κορίτσια 7 ετών» και τον αθλητή Γερασιμίδη Στάθη που βγήκε 2ος στα 50μ. ύπτιο στην κατηγορία «αγόρια 8 ετών».

HMERIDA KOLYMBHSHS40HMERIDA KOLYMBHSHS28HMERIDA KOLYMBHSHS39HMERIDA KOLYMBHSHS29HMERIDA KOLYMBHSHS25HMERIDA KOLYMBHSHS27HMERIDA KOLYMBHSHS21HMERIDA KOLYMBHSHS22HMERIDA KOLYMBHSHS03HMERIDA KOLYMBHSHS06HMERIDA KOLYMBHSHS09HMERIDA KOLYMBHSHS10HMERIDA KOLYMBHSHS07HMERIDA KOLYMBHSHS11HMERIDA KOLYMBHSHS17HMERIDA KOLYMBHSHS01