Παρών στο πανηγύρι των Άνω Λιοσίων ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας

Νέα & Δελτία Τύπου

Τη μεγάλη σημασία που δίνει το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη στην καταπολέμηση της παραβατικότητας στα διοικητικά όρια του Δήμου Φυλής αναδεικνύει η παρουσία του Υπουργού αναπλ. Νίκου Τόσκα την Παρασκευή 19 Μαΐου 2017, πρώτη μέρα των εκδηλώσεων για το πανηγύρι των Άνω Λιοσίων.


PAPPOYS TOSKAS PANHGYRI1PAPPOYS TOSKAS PANHGYRI7Ο Υπουργός έγινε δεκτός με εγκαρδιότητα από το Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και παρακολούθησε το βίντεο με τα πεπραγμένα της περασμένης τριετίας, ένα τμήμα του οποίου αναφερόταν στο Μνημόνιο Συνεργασίας του Δήμου με την Ελληνική Αστυνομία.
Προσφωνώντας τον Υπουργό ο Δήμαρχος ευχαρίστησε για τη βοήθειά του στην προσπάθεια να γίνει ο Δήμος Φυλής ασφαλής για τους κατοίκους του.
Τόνισε ακόμα ότι έχει προχωρήσει η διαδικασία αγοράς των εννέα τζιπ, τα οποία θα παραδοθούν στην ΟΠΚΕ και πρόσθεσε ότι σύντομα θα γίνουν τα εγκαίνια του κτιρίου της Πολεοδομίας του Δήμου, όπου θα φιλοξενηθούν μονάδες της Αστυνομίας. Πρόσφερε, τέλος, σε ένδειξη εκτίμησης και φιλίας ένα αντίγραφο της ΓΡΙΖΑΣ, από τη παραδοσιακή στολή των γριζοφόρων.
PAPPOYS TOSKAS PANHGYRI2PAPPOYS TOSKAS PANHGYRI8Στην αντιφώνησή του ο Υπουργός Νίκος Τόσκας ευχαρίστησε για την πρόσκληση και αναφερόμενος στην εκδήλωση μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων που προηγήθηκε τόνισε την ανάγκη της διεθνούς αναγνώρισής και κυρίως από το Τουρκικό Κράτος. Αποτελεί τον ελάχιστο οφειλόμενο φόρο τιμής στις 353 χιλ. των αθώων θυμάτων η συγγνώμη της Τουρκίας, τόνισε χαρακτηριστικά. Πρόσθεσε ακόμα ότι οι Υπηρεσίες του Υπουργείου αλλά και η Κυβέρνηση προσπαθούν έστω κι αν δεν κάνουν θαύματα και κατέληξε ως εξής: «Το βέβαιο είναι ότι για να γίνουν πράγματα απαιτείται διαρκής αγώνας και ιδίως σε ένα Δήμο σαν το δικό σας που αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα. Συγχαρητήρια Δήμαρχε για τη δουλειά που κάνετε και να ξέρετε ότι είμαστε στο πλευρό σας».
Παρακολουθήστε το video με τους χαιρετισμούς του Υπουργού Νίκου Τόσκα και του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού

PAPPOYS TOSKAS PANHGYRI3PAPPOYS TOSKAS PANHGYRI4PAPPOYS TOSKAS PANHGYRI5PAPPOYS TOSKAS PANHGYRI6