CityOn single logo
Γραμμή Δημότη: 15691

Το αδιαχώρητο στα εγκαίνια του Κέντρου Νεολαίας και Πολιτισμού του Συλλόγου Νέων Φυλής

Αναρτήθηκε στις 12/02/2019, στην κατηγορία Νέα & Δελτία Τύπου

Με τις ευλογίες της εκκλησίας και παρουσία του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού εγκαινιάστηκε το απόγευμα της Κυριακής 10 Φεβρουαρίου ο κατάμεστος από κόσμο χώρος του Κέντρου Νεολαίας και Πολιτισμού του Συλλόγου Νέων Φυλής.


Κατά την έναρξη της εκδήλωσης προβλήθηκε video με την πλούσια και πολυδιάστατη δράση του Συλλόγου Νέων ενώ ακολούθησε  η ευλογία της Βασιλόπιτας.

Η γραμματέας του Συλλόγου Νατάσα Γκουτζικίδου ήταν εκείνη που άνοιξε την εκδήλωση καλωσορίζοντας τον κόσμο που είχε γεμίσει ασφυκτικά το χώρο. Στη συνέχεια η Πρόεδρος Φωτεινή Κόκκινου έκανε μια επιγραμματική αναφορά στο έργο  του Συλλόγου Νέων Φυλής που δραστηριοποιείται σε διάφορους τομείς, όπως στους: Πολιτισμό, Εκπαίδευση, Αθλητισμό, Κοινωνική Αλληλεγγύη κ.α.

Η Φωτεινή Κόκκινου δεν παρέλειψε να μιλήσει με λόγια από καρδιάς για τον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού επισημαίνοντας πως στέκεται αρωγός στο έργο του Συλλόγου κι έχει απαντήσει θετικά και για τα επόμενους στόχους του.

Ο Δήμαρχος από την πλευρά του,  έδωσε τα εύσημα στις πρωτοβουλίες και τι δράσεις του Συλλόγου, δίνοντας τη δέσμευση να βρίσκεται στο πλευρό των μελών του και να εξακολουθήσει την ολόπλευρη στήριξη.

Ο Χρήστος Παππούς τέλος, αφιέρωσε το κομμάτι του στη γραμματέα του Συλλόγου Νέων Φυλής  και συγγραφέα Νατάσα Γκουτζικίδου, υπογραμμίζοντας πως όταν είδε τα βιβλία της στις Βρυξέλλες ένιωσε περηφάνια και συγκίνηση.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Βουλευτής Θανάσης Μπούρας, πολλά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς κι εκπρόσωποι Πολιτιστικών και Κοινωνικών φορέων του τόπου και της ευρύτερης περιοχής.

Αμέσως μετά την τελετή των εγκαινίων ακολούθησε πλούσιο κέρασμα, με τα μέλη του Συλλόγου να δέχονται ολόθερμες ευχές.  Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως το Κέντρο εδρεύσει στην οδό Εμμανουήλ Ξάνθου και Μιχαήλ Βόδα (πίσω από το ΙΚΑ Άνω Λιοσίων). Καλορίζικο.