CityOn single logo
Γραμμή Δημότη: 15691

Άκρως πετυχημένη η Ηπειρώτικη βραδιά στον Δήμο Φυλής

Αναρτήθηκε στις 26/09/2022, στην κατηγορία Νέα & Δελτία Τύπου

Στην γεμάτη από κόσμο και ήχους παράδοσης Πλατεία Ηρώων – Άνω Λιοσίων “χτύπησε” το βράδυ της Παρασκευής 24 Σεπτεμβρίου 2022 η “καρδιά” της Ηπείρου, όπως εύστοχα επεσήμανε κατά τον σύντομο χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.


Συγχαίροντας για το έργο τους τον Πρόεδρο του Συλλόγου Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων Χρήστο Ρούσσα και όλο το Διοικητικό Συμβούλιο, ο Δήμαρχος είπε ότι ο Δήμος Φυλής, με τον Πολιτιστικό – Αθλητικό Οργανισμό “Η Πάρνηθα” αλλά και την Κοινωνική Υπηρεσία στηρίζουν ολόψυχα τους Πολιτιστικούς Συλλόγους και τις εκδηλώσεις καθώς με “την Παράδοση και τον Πολιτισμό, ο τόπος πάει μπροστά!” Πρόσθεσε επίσης πως ο Σύλλογος Ηπειρωτών στα 38 χρόνια λειτουργίας και δράσης έχει δώσει δείγματα γραφής. Καταλήγοντας τον σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος, κάλεσε στο βήμα τον Αντιπρόεδρο της Βουλής κ. Θανάση Μπούρα, για τον οποίο υπογράμμισε ότι στέκεται διαχρονικά μάχιμος στο Δήμο Φυλής στηρίζοντας τον σθεναρά όχι μόνο στα εύκολα αλλά κυρίως στα δύσκολα!

Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής Θανάσης Μπούρας με τη σειρά του, έδωσε τη δέσμευση να εξακολουθήσει με αμείωτο ενδιαφέρον τη στήριξη του στο σημαντικό και πολύπλευρο έργο του Δήμου Φυλής κι έδωσε εγκάρδιες ευχές στο Σύλλογο Ηπειρωτών και στα μέλη του.

Ο Πρόεδρος των Ηπειρωτών Χρήστος Ρούσσας από την πλευρά του μίλησε για την πλούσια δράση του Συλλόγου ανακοινώνοντας την ευχάριστη είδηση ότι δημιουργούνται και νέα Καλλιτεχνικά Τμήματα, ενώ ο Σύλλογος θα είναι ανοιχτός 7 μέρες την εβδομάδα, προκειμένου να καλυφθούν όλες οι ανάγκες των μελών του. Ο Χρήστος Ρούσσας επεσήμανε επίσης το γεγονός ότι σε όλη αυτή την προσπάθεια δεν είναι μόνος του καθώς έχει συνοδοιπόρους και συμπαραστάτες, όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τα οποία κι ευχαρίστησε με θερμά λόγια.

Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού – Αθλητικού Οργανισμού “Η Πάρνηθα” Γιώργος Μαυροειδής μίλησε επίσης για την συνεισφορά του Δήμου Φυλής στου Συλλόγους του τόπου, υπογραμμίζοντας πως δεν είναι απλός χορηγός αλλά “Βασικός Υποστηρικτής” αναφέροντας ως παράδειγμα τη στήριξη του Συλλόγου Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων προκειμένου να παραστεί και να εκπροσωπήσει το Δήμο Φυλής, στις σημαντικές εκδηλώσεις του αδελφού Δήμου της Ηπείρου “Γεωργίου Καραϊσκάκη”, ενώ τελειώνοντας, έδωσε κι εκείνος τα συγχαρητήριά του στον Πρόεδρο και τα μέλη του Συλλόγου για το σημαντικό έργο τους.

Τη βραδιά στόλισαν με την εμφάνισή τους το χορευτικό του νέου αίματος του Συλλόγου με τα μικρά του αλλά και το Τμήμα των Παραστάσεων που έδωσε επί σκηνής τον καλύτερό του εαυτό.

Ακολούθησε γνήσιο Ηπειρώτικο γλέντι με εμβληματικούς Ηπειρώτες καλλιτέχνες και πιο συγκεκριμένα τους: Πετρολούκα Χαλκιά, Κώστα Μήτση, Γιώργο Κωτσίνη, Βασίλη Μπακαγιάννη, Δήμο Πότση, Νίκο Δάσκαλο, Διαλεχτή και Λευκοθέα Φιλιππίδη, που ανέβασαν το θερμόμετρο του κεφιού στα ύψη, με τους χορούς να κρατούν καλά, ως τις μικρές ώρες.

Τη βραδιά τίμησαν επίσης με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Κώτσηρας, ο Βουλευτής Δυτικής Αττικής Ευάγγελος Λιάκος, ο Α’ επιλαχών Βουλευτής Ν.Δ Δυτικής Αττικής Σταμάτης Πουλής, ο πρ. Γενικός Διευθυντής ΕΑΓΜΕ Ανδρέας Τσώκος, Αντιδήμαρχοι, Πρόεδροι Νομικών Προσώπων του Δήμου Φυλής, Αναπληρωτές Δημάρχου μέλη των Τοπικών Συμβουλίων και του Δημοτικού Συμβουλίου, πρώην Δήμαρχοι, εκπρόσωποι της Πανηπειρωτικής και κορυφαίων Ηπειρώτικων Συλλόγων, Πολιτικών Κομμάτων, Πολιτιστικών και Κοινωνικών Φορέων του τόπου και πλήθος κόσμου.