Χωρίς τους γονείς φέτος οι αγιασμοί στους Παιδικούς Σταθμούς

Με την ευλογία της εκκλησίας αλλά χωρίς γονείς θα πραγματοποιηθούν φέτος οι αγιασμοί στους Παιδικούς Σταθμούς των Άνω Λιοσίων, εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων για την αντιμετώπιση του κορονοϊού (Covid-19).


Ακολουθεί ανακοίνωση του Προέδρου των Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων:

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,
Φέτος, βιώνουμε όλοι μας, μία τελείως διαφορετική σχολική χρονιά. Τα μέτρα προφύλαξης από τον covid-19, με στόχο την προστασία της υγείας των παιδιών, των γονέων και των παιδαγωγών τους, μας αναγκάζουν να διαφοροποιήσουμε προγράμματα, γιορτές και εκδηλώσεις, τις οποίες πραγματοποιούσαμε προηγούμενες χρονιές.
Σύμφωνα, με αυτό και οι Αγιασμοί, που γίνονταν κάθε χρόνο, κατά την έναρξη της σχολικής χρονιάς, στους σταθμούς μας, θα πραγματοποιηθούν, αλλά χωρίς την παρουσία γονέων. Οι Ιερείς θα προσέλθουν στον προαύλιο χώρο των σταθμών, προκειμένου να τελέσουν το μυστήριο του Αγιασμού,  και να δώσουν τις ευχές τους, ενώ τα παιδιά θα βρίσκονται στις αίθουσες τους.
Σας ευχόμαστε ολόψυχα, καλή σχολική χρονιά με υγεία και την ευχή, γρήγορα να ξεπεραστούν τα εμπόδια που κρατούν μακριά τους γονείς, από το πρώτο σχολείο των παιδιών τους!

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος Ν.Π.Δ.Δ.
Παιδικών/Βρεφικών Σταθμών

Παναγιώτης Καμαρινόπουλος

Παναγιώτης Καμαρινόπουλος