Δεν θα κάνουν στάση στον προαστιακό την Παρασκευή το Β12 και το 723 λόγω έργων

Η Διεύθυνση Ύδρευσης του Δήμου Φυλής ενημερώνει  πως την Παρασκευή 7 Αυγούστου έχουν προγραμματιστεί εργασίες επισκευής, σε βλάβη ευρείας έκτασης, που παρουσίασε κεντρικός αγωγής ύδρευσης στη λεωφόρο Φυλής στο ύψος του Ζαχαροπλαστείου Έμιλυ.


Οι εργασίες θα γίνουν στο καθοδικό ρεύμα προς Αθήνα και ξεκινήσουν στις 08.00 το πρωί ενώ θα διαρκέσουν μέχρι τις 14.00 το μεσημέρι. Για το χρονικό διάστημα που θα γίνονται εργασίες επισκευής θα υπάρχει χαμηλή πίεση στο δίκτυο νερού για αυτό ενημερώνονται οι δημότες να μην χρησιμοποιήσουν ηλεκτρικές συσκευές που χρειάζονται νερό για τη λειτουργία τους(πλυντήρια ρούχων, πιάτων, πιεστικά μηχανήματα κ.α.)

Λόγω της έκτασης της βλάβης ο δρόμος θα μείνει κλειστός από τη γέφυρα Αυλωνίτου και κάτω. Τα δρομολόγια των λεωφορείων Β12 θα τροποποιηθούν ως εξής : θα στρίβουν δεξιά στη γέφυρα Αυλωνίτου θα εισέρχονται στην Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου και από εκεί θα επανέρχονται στη Λεωφόρο Φυλής. Όλες οι ενδιάμεσες στάσεις όπως και αυτή στον προαστιακό σταθμό δεν θα εξυπηρετούνται. Η γραμμή 723 Φυλή –Άνω Λιόσια θα κάνει αναστροφή στον κυκλικό κόμβο και όχι στην στάση του προαστιακού.