Διακοπή νερού σήμερα Τρίτη (5/1)στη Λεωφόρο Φυλής και αλλαγές στα δρομολόγια των λεωφορείων προς Αθήνα

Σε διακοπή της υδροδότησης,  σε καταστήματα και οικίες, ένθεν και ένθεν της Λεωφόρου Φυλής από το ύψος του σιντριβανιού έως το ζαχαροπλαστείο «’Εμιλυ»  προχωρά αύριο Τρίτη στις 08.30 το πρωί η Υπηρεσία Ύδρευσης του Δήμου Φυλής, προκειμένου να πραγματοποιήσει προγραμματισμένες εργασίες για την αποκατάσταση σοβαρής βλάβης σε κεντρικό αγωγό στην Λεωφόρο Φυλής 76.


Λόγω των εργασιών αποκατάστασης της βλάβης το καθοδικό ρεύμα της Λεωφόρου Φυλής προς Αθήνα θα παραμείνει κλειστό. Τα λεωφορεία με κατεύθυνση προς το κέντρο τροποποιούν τα δρομολόγιά τους και δεν θα καλύψουν 4 στάσεις.

Συγκεκριμένα τα δρομολόγια διαμορφώνονται ως εξής: Λεωφόρος Φυλής στάση βενζινάδικου, στροφή δεξιά στη γέφυρα Μελωδία, στροφή αριστερά στη Λεωφόρο Μ. Αλεξάνδρου και επάνοδος στη Λεωφόρο Φυλής. Το ανοδικό ρεύμα θα μείνει ανεπηρέαστο.

Οι εργασίες θα διαρκέσουν από τις 08.30 π.μ. – 13.00 μ.μ. Παρακαλούνται οι δημότες να συγκεντρώσουν τις ποσότητες νερού που τους είναι απαραίτητες και για τη χρήση αστικού λεωφορείου να λάβουν υπόψιν τους τις αλλαγές στα δρομολόγια.