Ένα αναπηρικό αμαξίδιο δώρισαν στην Κοινωνική Υπηρεσία οι Παλαίμαχοι του Εθνικού Πανοράματος

Το αναπηρικό αμαξίδιο που κέρδισαν  στο 5ο Φιλανθρωπικό Τουρνουά της Καστοριάς,  όπου συμμετείχαν για πρώτη φορά και μάλιστα αήττητοι, παρέδωσαν στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής, οι Παλαίμαχοι του Εθνικού Πανοράματος,το πρωί της Παρασκευής 12 Ιουλίου.


Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του νεοσύστατου Αθλητικού Συνδέσμου συναντήθηκε στο κτήριο της Κοινωνικής Υπηρεσίας με τον Αναπληρωτή Δήμαρχο Γιώργο Αντωνόπουλο στον οποίο και παρέδωσε το ολοκαίνουργιο και τελευταίας τεχνολογίας αμαξίδιο με την ευχή να είναι “αχρείαστο”!

Τα μέλη του Δ. Σ του Πανοράματος ευχαρίστησε θερμά ο Γιώργος Αντωνόπουλος ο οποίος χαρακτήρισε πολύτιμη τη δωρεά, καθώς όπως υπογράμμισε οι ανάγκες του προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι” αλλά και της Κοινωνικής Υπηρεσίας είναι ιδιαίτερα αυξημένες και αυτό το αμαξίδιο θα εξυπηρετήσει δημότες που χρειάζονται στήριξη.

Οι Παλαίμαχοι του Πανοράματος από την πλευρά τους ευχαρίστησαν το Γιώργο Αντωνόπουλο για την καλή συνεργασία με την Κοινωνική Υπηρεσία η οποία όπως τόνισαν βρίσκεται πάντα στο πλευρό της Ομάδας. Το Δ.Σ δεσμεύτηκε επίσης, πως θα συνεχίσει με αμείωτους ρυθμούς τις κοινωνικές του παρεμβάσεις μέσα από τη διοργάνωση ποδοσφαιρικών τουρνουά με φιλανθρωπικό σκοπό.

Στη διαδικασία της παραλαβής συμμετείχε ο Διευθυντής της Κοινωνικής Υπηρεσίας Γιάννης Τέγος ο οποίος έχει παίξει ποδόσφαιρο στο παρελθόν με τη φανέλα του Εθνικού Πανοράματος Άνω Λιοσίων κι ανήκει δικαιωματικά στην μεγάλη οικογένεια της Ομάδας.