Ευχαριστήριο του Παναγιώτη Καμαρινόπουλου για τον Αντιπρόεδρο της Βουλής Αθανάσιο Μπούρα

Το Ν.Π.Δ.Δ. Παιδικοί Σταθμοί Άνω Λιοσίων Δήμου Φυλής συμμετείχε στο πρόγραμμα χρηματοδότησης του Υπουργείου Εσωτερικών, για την προσαρμογή των Παιδικών και Βεφικών Σταθμών στις προδιαγραφές του νέου θεσμικού πλαισίου αδειοδότησης, σύμφωνα με τις διατάξεις του Προεδρικού διατάγματος 99/2017. Προς τούτο υπέβαλε, προς έγκριση, σχετικό φάκελο στο Υπουργείο Εσωτερικών.


Την προσπάθεια στήριξε με παρέμβασή του στο Υπουργείο ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Δυτικής Αττικής Αθανάσιος Μπούρας, επισημαίνοντας την αναγκαιότητα του έργου και την πληρότητα του φακέλου. Ο κ. Μπούρας είναι πάντα αρωγός στα θέματα που αφορούν την ανάπτυξη του τόπου μας και ιδιαίτερα ευαίσθητος, με τους Παιδικούς Σταθμούς και την ασφάλεια των παιδιών μας. Η παρέμβασή του είχε ως αποτέλεσμα να υλοποιηθεί ο στόχος, με την υπογραφή της σχετικής Υπουργικής Απόφασης.

Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς και ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ Παιδικοί Σταθμοί Άνω Λιοσίων Παναγιώτης Καμαρινόπουλος εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους προς τον κ. Μπούρα για την αμέριστη βοήθεια του, τόσο στη συγκεκριμένη περίπτωση, όσο και σε άλλες, προς όφελος των κατοίκων του Δήμου μας.