Ευχές, σερπαντίνες και κέφι στην σπονδυλωτή εκδήλωση των Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων

Με παιδικά χαμόγελα, φωτεινά χρώματα, γιρλάντες, μπαλόνια, μουσική και χαρούμενες φωνούλες, αλλά και με ευχές για τη νέα χρονιά, «πλημμύρησε» το Κλειστό Γυμναστήριο Αγίου Νικολάου στα Άνω Λιόσια, την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου, στην εκδήλωση των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών Άνω Λιοσίων.


Η εκδήλωση ξεκίνησε με την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας και ολοκληρώθηκε με αποκριάτικο πάρτι. Κοινός παρονομαστής όλων, το κέφι και η ζωντάνια των παιδιών.

«Συγχαρητήρια στους γονείς, αλλά κυρίως στους παππούδες και τις γιαγιάδες που μεγαλώνουν αυτά τα παιδιά», έδωσε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, ο οποίος τους διαβεβαίωσε ότι «τα παιδιά σας βρίσκονται στα καλύτερα χέρια», υπογραμμίζοντας κατηγορηματικά πως «οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Φυλής είναι πρότυπο Παιδικών Σταθμών για ολόκληρη την Ελλάδα». Καταλήγοντας, ευχήθηκε στους γονείς να δουν τα παιδιά τους «καλύτερα απ’ ότι τα φαντάζεστε».

 

Ευχές σε γονείς, παιδιά και παιδαγωγούς έδωσε και ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων, Παναγιώτης Καμαρινόπουλος, ο οποίος ευχαρίστησε θερμά το Δήμαρχο και τη Διοίκηση του Δήμου που βρίσκονται πάντα κοντά στους Παιδικούς Σταθμούς, τις παιδαγωγούς για το έργο τους και τους γονείς για τη συνεργασίας τους.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την παράδοση «Πιστοποιητικών Υιοθεσίας Ευχών» σε κάθε Παιδικό Σταθμό ξεχωριστά, από το Make A Wish (Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος). Στα πιστοποιητικά αναφέρονται οι ευχές που πραγματοποιήθηκαν από τα έσοδα του Χριστουγεννιάτικου Bazaar των Παιδικών Σταθμών για τα παιδάκια που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας. Τα πιστοποιητικά παρέδωσε σε κάθε Διευθύντρια Παιδικού Σταθμού ξεχωριστά, ο εκπρόσωπος του Make A Wish Ελλάδος και Υπεύθυνος του Προγράμματος «Αστέρι της Ευχής», Χάρης Πατούνης.

Ακολούθησε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας των Σταθμών κι η κλήρωση δώρων για τα παιδιά του κάθε Σταθμού.Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με αποκριάτικο πάρτι για μικρούς και μεγάλους, με ξυλοπόδαρους, έμπειρους εμψυχωτές (ανιματέρ) και κλόουν, που ανέβασαν το κέφι της εκδήλωσης στα ύψη.

Πρωταγωνιστές της βραδιάς τα παιδιά, τα οποία με τις πολύχρωμες και διασκεδαστικές αποκριάτικες στολές τους, αλλά κυρίως με το αστείρευτο κέφι τους, το γέλιο και το ατέλειωτο παιχνίδι, πρόσφεραν στους γονείς τους μερικές ώρες ξεγνοιασιάς.