Ισχυρή συνεργασία στην Κολύμβηση στον Δήμο Φυλής

Την συνεργασία τους με στόχο την εξέλιξη του αθλήματος της κολύμβησης στο Δήμο Φυλής ανακοίνωσαν τα δυο ιστορικά σωματεία της πόλης, “Άλμπατρος” και “Τρίτωνας”.


Η ανακοίνωσή τους έχει ως εξής:

Με γνώμονα το καλό των αθλητών και την εξέλιξη του αθλήματος της κολύμβησης στο Δήμο μας, τα δυο ιστορικά σωματεία κολύμβησης του Δήμου Φυλής, ο Άλμπατρος και ο Τρίτωνας ενώνουν τις δυνάμεις τους με σκοπό τη δημιουργία ενός ισχυρού κολυμβητικού συλλόγου φιλοδοξώντας να πρωταγωνιστήσουν στις μεγάλες κολυμβητικές διοργανώσεις της χώρας μας!

Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς και ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού «Η Πάρνηθα» Γιώργος Μαυροειδής, αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή αυτήν την πρωτοποριακή προσπάθεια που θα αποτελέσει σταθμό και ορόσημο για τα αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας.

Σας καλούμε να εμπιστευτείτε τα παιδιά σας στα χέρια έμπειρων προπονητών, με ειδικότητα στο άθλημα της κολύμβησης που έχουν να επιδείξουν πολλές επιτυχίες στο βιογραφικό τους.

Αλμπατρος Άνω Λιοσίων

Σας περιμένουμε για να μας γνωρίσετε από κοντά στα γραφεία μας στο χώρο του κολυμβητηρίου, καθημερινά 17.30-21.00.

Εφαρμόζοντας πάντα τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και της ΓΓΑ και φροντίζοντας για την ασφάλεια των αθλητών μας και των μελών μας, οι εγγραφές και οι επανεγγραφές θα γίνονται κατόπιν ραντεβού στο τηλέφωνο της γραμματείας του συλλόγου 2114104383 ή με την υπεύθυνη των ακαδημιών μας κα Δαμιανίδου Αθηνά στο τηλ. 6972186359.

Παρακαλείστε κατά την είσοδο σας στο κολυμβητήριο να φοράτε μάσκα.

Ευχόμαστε τα παιδιά μας να έχουν μια καλή σχολική και αθλητική χρονιά και όλοι μας να έχουμε δύναμη, υπομονή και υγεία!

Τρίτωνας Άνω Λιοσίων