Κάλεσμα Γιάννη Κρεμύδα για δεντροφύτευση στην Πάρνηθα, το Σαββάτο 13 Απριλίου 2019

Μετά την τεράστια επιτυχία της περιβαλλοντικής δράσης «Υιοθετήστε ένα δεντράκι», η οποία αφορούσε στη δεντροφύτευση 700 δέντρων, εντός των σχολικών προαυλίων, σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων και  Κηδεμόνων, η Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή (Α’ ΕΣΕ) οργανώνει δεντροφύτευση στους πρόποδες της Πάρνηθας.


Ειδικότερα, σε συνάντηση του Προέδρου της Α/θμιας ΕΣΕ κ. Κρεμύδα Γιάννη με τον Δασάρχη Πάρνηθας κ. Γεώργιο Ζαρίφη, ζητήθηκε η διάθεση 300 δέντρων προκειμένου να δεντροφυτευτεί αναδασωτέα δασική έκταση, στη θέση ΛΙΟΥΓΚΟ, πάνω στη ζώνη διέλευσης του καναλιού του Μόρνου, μεταξύ των περιοχών Αγίου Νεκταρίου και Λεφάντω.

Η Α’ ΕΣΕ και ο Γιάννης Κρεμύδας έχουν ήδη έχει δεσμεύσει ποσότητα και είδη δέντρων κατάλληλα για το συγκεκριμένο σημείο, το οποίο προετοιμάστηκε, σε συνεργασία με το Δασάρχη. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο χώρος της δεντροφύτευσης αποτελεί πεζοπορική διαδρομή των κατοίκων του Δήμου Φυλής και θα αναδασωθεί από εθελοντές.

Ο Γιάννης Κρεμύδας καλεί τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, τους Πολιτιστικούς, Αθλητικούς και Εξωραϊστικούς συλλόγους να λάβουν μέρος στη δεντροφύτευση που θα πραγματοποιηθεί το ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019 ΚΑΙ ΩΡΑ 10:00 Π.Μ.
«Όλοι μαζί μπορούμε να προσφέρουμε και να συμβάλουμε για την αναβάθμιση του περιβάλλοντος», τονίζει χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της Α’ ΕΣΕ.