Λούνα Παρκ Ανακύκλωσης στα “ΖΕΦΥΡΕΙΑ 2019” με πολύτιμες ψυχαγωγικές γνώσεις για τα παιδιά

Ξεχωριστές στιγμές γεμάτες δημιουργική διασκέδαση αλλά και γνώση για την προστασία του περιβάλλοντος έζησαν τα παιδιά που το απόγευμα της Πέμπτης 5 Σεπτεμβρίου, που επισκέφθηκαν το Λούνα Παρκ Ανακύκλωσης της Ελληνικής Εταιρίας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ) που λειτούργησε στο Πάρκο “Λιάρος”.

Την ευαίσθητη πρωτοβουλία ανέλαβε και φέτος ο Αντιδήμαρχος Ζεφυρίου Γιάννης Μαυροειδάκος που σε συνεργασία με την ΕΕΑΑ διοργάνωσε μια ξεχωριστή μέρα για τα παιδιά,  στο πλαίσιο των εκδηλώσεων “ΖΕΦΥΡΕΙΑ 2019”

Έτσι τα παιδιά είχαν την ευχάριστη εμπειρία,  μέσω διασκεδαστικών και διαδραστικών παιχνιδιών, όπως το κυνήγι θησαυρού, το ψάρεμα, το μπόουλινγκ, τις τσουβαλοδρομίες, τον τροχό της ανακύκλωσης, το φιδάκι, το παζλ, τον στόχο και άλλα παιχνίδια, ειδικά προσανατολισμένα στο θέμα της ανακύκλωσης, να μάθουν ιδιαίτερα χρήσιμα πράγματα για τη χρήση του ΜΠΛΕ κάδου που υπήρξε και ο πρωταγωνιστής του Λούνα Παρκ!

Οι λιλιπούτειο Δημότες έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ανακύκλωση κι έφυγαν από την εκδήλωση γεμάτοι με πολύτιμες γνώσεις.

Στα Ζεφύρεια 2019 απόψε Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει η Ελληνική Παράδοση και οι Τοπικολι Σύλλογοι. Οι χοροί θ’ αρχίσουν στις 8 το βράδυ.