Με τις ευλογίες της Εκκλησίας μπαίνει στο Πρωτάθλημα η ιστορική Ομάδα Α.Ο. Εθνικός Πανοράματος

Με τις ευλογίες της Εκκλησίας μπαίνει στο Πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΔΑ που ξεκινά την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου, η ιστορική Ομάδα των Άνω Λιοσίων “Εθνικός Πανοράματος” καθώς το απόγευμα της Παρασκευής 25 Σεπτεμβρίου, ο αγαπητός ιερέας π. Συμεών Αδάκτυλος, τέλεσε στο ανακαινισμένο γήπεδο του Αθλητικού Ομίλου, τον καθιερωμένο Αγιασμό.


Σύσσωμη η οικογένεια της Ομάδας, Αθλητές και Διοίκηση, έδωσαν ηχηρό “παρών!”. Ο Πρόεδρος του Α.Ο Εθνικού Πανοράματος Φάνης Μαλανδρίνος ευχήθηκε η νέα ποδοσφαιρική περίοδος να κυλήσει με νίκες και χωρίς τραυματισμούς κι έκλεισε τον εύστοχο χαιρετισμό του με την προσμονή και την ελπίδα όλων μας, ο εφιάλτης της πανδημίας να τελειώσει γρήγορα!

Τη διοίκηση του δήμου Φυλής εκπροσώπησε ο πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Αθλητισμού – Πολιτισμού η “Πάρνηθα”, Γιώργος Μαυροειδής ο οποίος στη σύντομη τοποθέτησή του ευχήθηκε στους παίκτες να έχουν υγεία και καλές δυνάμεις και στη διοίκηση, να δει τους στόχους που έχει θέσει να επιτυγχάνονται.

Ο Γιώργος Μαυροειδής πρόσθεσε ότι ο ίδιος και η Δημοτική Αρχή θα βρίσκεται πάντα δίπλα στην Ομάδα, στηρίζοντας την, σε ό,τι χρειαστεί.

Την απέριττη τελετή τίμησε με την παρουσία του και ο διαχρονικός άνθρωπος του Αθλητισμού και μέλος του Εθνικού Πανοράματος, Χρήστος Κ. Παππούς.