«Πλημμύρισε» από Αιγαίο και… κόσμο το 7ο Δημοτικό στη βραδιά του ΑΙΓΕΑ

Με Αιγαιοπελαγίτικους ήχους πλημμύρισε, το Σάββατο 22 Ιουνίου, το κατάμεστο από κόσμο, προαύλιο του 7ου Δημοτικού Σχολείου Άνω Λιοσίων στη Νησιώτικη Βραδιά 2019 που οργάνωσε με επιτυχία ο σύλλογος ΑΙΓΕΑΣ.


Καλό καλοκαίρι και καλή διασκέδαση ευχήθηκε στο σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς ο οποίος παρέστη στην εκδήλωση. Συγχαρητήρια για την επανεκλογή του ευχήθηκε από μικροφώνου στο Δήμαρχο και τους συνεργάτες του η  πρόεδρος του Συνδέσμου Αιγαιοπελαγίτικου Πολιτισμού ΑΙΓΕΑΣ κ. Ιωάννα Καμπόλη η οποία αφού καλοσώρισε τον κόσμο, και ευχαρίστησε για την αθρόα συμμετοχή, αναφέρθηκε στις δράσεις του συλλόγου κατά τη χρονιά που πέρασε.

Στην εκδήλωση είχε προσκληθεί και συμμετείχε και το  πολυβραβευμένο μεγάλο χορευτικό τμήμα του συλλόγου Σχοινουσιωτών. Ο πρόεδρος του συλλόγου Σχοινουσιωτών Νίκος Νομικός πρόσφερε στη πρόεδρο του συλλόγου δυο συμβολικά δώρα, ένα αντίγραφο  παραδοσιακού νησιώτικου σπιτιού όπως αυτό που κατασκευάζει ο Δήμος Φυλής για τον ΑΙΓΕΑ και ένα αντίγραφο καϊκιού.

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν οι χοροδιδάσκαλοι του συλλόγου κ. Μάκης Πιρπινιάς και κ. Χρύσα Μάνη οι οποίοι έτσι και αλλιώς καθ΄ όλη τη διάρκεια της βραδιάς εισέπρατταν τον ενθουσιασμό του κόσμου για τις εξαιρετικές εμφανίσεις των χορευτικών τμημάτων του συλλόγου.

Η βραδιά κύλησε με πολύ κέφι και χορό αφού οι Νίκος Οικονομίδης με το βιολί του και η Κυριακή Σπανού με την εξαιρετική φωνή της ξεσήκωσαν μικρούς και μεγάλους και τους οδήγησαν χωρίς δεύτερη σκέψη στην πίστα.