CityOn single logo
Γραμμή Δημότη: 15691

Δυνατές στιγμές και συγκίνηση στην εκδήλωση του Συλλόγου Ζωφριάς για τη Γυναίκα

Αναρτήθηκε στις 14/03/2019, στην κατηγορία Νέα & Δελτία Τύπου

Συνεπής στο ραντεβού του με τη “Γυναίκα” ο Σύλλογος της Ζωφριάς την τίμησε και φέτος με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της, (8η Μαρτίου). Έτσι λίγες μέρες μετά και πιο συγκεκριμένα το απόγευμα της Τετάρτης 13 Μαρτίου, στη στέγη του Συλλόγου, η φιλόξενη πρόεδρος Ευαγγελία Κωβαίου καλωσόρισε τον κόσμο, άντρες και γυναίκες που είχαν γεμίσει ασφυκτικά την αίθουσα.

Επισημαίνοντας από το βήμα της εκδήλωσης τα βαθιά μηνύματα της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας αλλά και τους αγώνες που διαχρονικά  έχουν δοθεί κι εξακολουθούν να δίνονται ώστε να μπορέσει πόντο, πόντο, να κερδίσει στην κοινωνία τη θέση που της αναλογεί, η Πρόεδρος τόνισε πως η Ζωφριά όπως κάθε χρόνο, τιμά και φέτος δραστήριες και δυναμικές γυναίκες, μέλη του Συλλόγου.

Έτσι, μετά την περσινή διάκριση στο πρόσωπο της Ζωής Κολοβού, φέτος σειρά, πρώτα κι αρχή,  είχε η υπέροχη κόρη της Λίνα Κατσή, που άνοιξε την όμορφη βραδιά με τραγούδια. Με την κιθάρα που κρατά στα χέρια της από 10 χρονών η 19χρονη Λίνα που όπως εξομολογήθηκε “Ζει για τη μουσική” αν και αυτοδίδακτη στο τραγούδι, καθήλωσε το κοινό με την φωνή και την ερμηνεία της.

Στο βήμα της εκδήλωσης βρέθηκε αμέσως μετά,  το δραστήριο μέλος του Συλλόγου Ειρήνη Στασινοπούλου,  που μίλησε για το συγκλονιστικό εγχείρημα του γιου της υπεραθλητή Σπύρου Χρυσικόπουλου που μετά την επιτυχία του τετραπλού  διάπλου στην Χαλκιδική το καλοκαίρι του 2017, κολύμπησε στο Αιγαίο από Ρόδο για Καστελόριζο, το Φθινόπωρο του 2018. Η Ειρήνη Στασινοπούλου με τη γλαφυρή της αφήγηση συγκίνησε το κοινό της και χειροκροτήθηκε θερμά από τον κόσμο.

Δεν παρέλειψε επίσης να απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Σύλλογο της Ζωφριάς αλλά και στον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού, για την ολόπλευρη στήριξή τους στο δύσκολο εγχείρημα του Σπύρου Χρυσικόπουλου.

“Ο  Χρήστος Παππούς, όταν μίλησα μαζί του στο τηλέφωνο από τη Ρόδο, φέρθηκε για τον Σπύρο όχι σαν Δήμαρχος, αλλά σαν πατέρας” τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο Δήμαρχος από την πλευρά του χαιρετίζοντας την εκδήλωση έδωσε τα συγχαρητήρια του στο Σύλλογο της Ζωφριάς και στην Ειρήνη Στασινοπούλου, υποσχόμενος, όπως ήταν στο πλευρό του υπεραθλητή, έτσι να παραμείνει και για τα επόμενα πλάνα του.

Στη συνέχεια η βραδιά κύλησε με τις υπέροχες ερμηνείες του  Χρήστου Λούφη και την ξεχωριστή μελωδία από το ακορντεόν της  συνεργάτιδας του ενώ ο κόσμος απόλαυσε ένα πλούσιο μπουφέ με σπιτικά εδέσματα τα οποία έφτιαξαν με ιδιαίτερο μεράκι οι πάντα φιλόξενες γυναίκες της Ζωφριάς. Και του χρόνου.

Ακολουθούν οι  Σύνδεσμοι των Videos  με χαιρετισμούς, τραγούδια αλλά και συγκινητικές στιγμές της εκδήλωσης.