Ευχές, βραβεύσεις και ευχαριστίες στην εκδήλωση του Συνδέσμου Παλαιμάχων Εθνικού Πανοράματος

Σε εορταστικό και αθλητικό κλίμα, με τον Εθνικό Πανοράματος στο επίκεντρο, ευχές για τους ποδοσφαιριστές και βραβεύσεις για τους παλαίμαχους, πραγματοποιήθηκε τον Φεβρουάριο η εκδήλωση της κοπής της πρώτης Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου Παλαιμάχων Εθνικού Πανοράματος.

Βέβαια, η Πρωτοχρονιάτικη πίτα που έκοψε ο Σύνδεσμος, μπορεί να ήταν η πρώτη επίσημη, αφού οι εκλογές για την ανάδειξη Προεδρείου έγιναν φέτος τον Ιανουάριο, ωστόσο ο Σύνδεσμος λειτουργεί ατύπως εδώ και πέντε χρόνια.

«Έχουμε ξεκινήσει τις δράσεις μας από τον πρώτο χρόνο», υπογράμμισε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου, Ιωάννης Σκουτέλης, διαβεβαιώνοντας πώς ο Σύνδεσμος έχει «πολλά οράματα για τους παλαίμαχους».

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του πρώτου προεδρείου του Συνδέσμου ευχαρίστησαν θερμά τον Δήμαρχο Φυλής για τη στήριξη και αρωγή προς τον Σύνδεσμο και την ομάδα του Εθνικού Πανοράματος.

«Νιώθω ότι είμαι σπίτι μου», ανταπέδωσε τη θερμή υποδοχή ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς. «Δεν έχω παίξει μπάλα και δη στο Πανόραμα, αλλά επειδή είμαι με φίλους νιώθω πολύ χαλαρά», τόνισε στο σύντομο χαιρετισμό του.

«Η Διοίκηση του Δήμου μας είναι κοντά σε όλους τους ανθρώπους», υπογράμμισε μετά την ευλογία της Βασιλόπιτας, ο εφημέριος του Ι.Ν. Παναγίας Κανάλας, πατήρ Συμεών Αδάκτυλος, εξαίροντας τον Δήμαρχο Χρήστο Παππού για το έργο που έχει υλοποιήσει εν μέσω της μεγάλης κρίσης και οικονομικής δυστοκίας. Εξέφρασε και την ευαρέσκειά του για «τις φιλανθρωπίες, έργα ευάρεστα», που έχει ως σκοπό ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Εθνικού Πανοράματος.

Ο Σύνδεσμος ευχαρίστησε επίσης τον Πρόεδρο του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Φυλής «Η Πάρνηθα», Γιώργο Μαυροειδή για τη βοήθεια και την προσφορά αθλητικού υλικού.

«Όλα τα σωματεία είναι καλό να αποκτήσουν ομάδα παλαίμαχων», τόνισε από την πλευρά του ο Γιώργος Μαυροειδής, υπογραμμίζοντας στον χαιρετισμό του ότι «η έννοια της λέξης παλαίμαχοι είναι μεγάλη», καθώς είναι αυτοί που κρατούν ζωντανή την ιστορία, είτε είναι αθλητικός σύλλογος είτε πολιτιστικός σύλλογος είτε σωματείο.

Ευχαριστίες εξέφρασε ο Σύνδεσμος και προς τον Αναπληρωτή Δήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής Γιώργο Αντωνόπουλο για την πολύτιμη στήριξή του. Επίσης ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Συλλόγου Κατοίκων Αγίου Γεωργίου – Αγίου Δημητρίου Άνω Λιοσίων Αντώνη Κοναξή για τη φιλοξενία του Συνδέσμου στο γραφεία του Συλλόγου και την αγαστή συνεργασία.

Με τη βράβευσή τους τίμησε εξάλλου το προεδρείο του Συνδέσμου, παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Εθνικού Πανοράματος για την αθλητική και κοινωνική προσφορά τους στην ομάδα. Αναγνωρίζοντας την προσφορά, ανακήρυξε επίτιμο  Πρόεδρο τον Βασίλη Λυμπέρη και βράβευσε επίσης τους Ιωάννη Φρατζιά, Αθανάσιο Λυμπέρη και Παναγιώτη Ζώη.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με ένα γλέντι αντάξιο της φιλοξενίας του Συνδέσμου, ενώ οι φίλοι των παλαίμαχων, που κατέκλυσαν την αίθουσα, ανταπέδωσαν με πολύ κέφι.

 

Δείτε τους σύντομους χαιρετισμούς του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού και του Προέδρου του ΝΠΔΔ «Η Πάρνηθα» Γιώργου Μαυροειδή

https://youtu.be/vWKD1vqUQjw
https://youtu.be/BTJtzXVoma0