Αστείρευτο κέφι και ζεστή φιλοξενία στην εκδήλωση του Χοροδρώμενου

 

Σε μια βραδιά γεμάτη χορούς και εξαίσια ακούσματα εξελίχθηκε η εκδήλωση για την κοπή της Βασιλόπιτας που διοργάνωσε ο παραδοσιακός – χορευτικός Σύλλογος “Χοροδρώμενο” το βράδυ του Σαββάτου 9 Φεβρουαρίου.


Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα κέντρου διασκέδασης στη Φυλή, ο φιλόξενος οικοδεσπότης Πρόεδρος και Χοροδιδάσκαλος του Συλλόγου Πάνος Παπανικολάου, έχοντας στο πλευρό του όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, καλωσόρισε τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα, με ιδιαίτερα θερμά λόγια.

Αναφερόμενος στη συνέχεια στη δράση του Χοροδρώμενου επεσήμανε πως οι χορευτές του όσο περνά ο καιρός γίνονται όλο και περισσότεροι.

“Τίποτα δεν θα είχε γίνει σε αυτό το Σύλλογο αν δεν υπήρχαν κάποιοι άνθρωποι. Γι΄ αυτό και θέλω να απευθύνω ένα τεράστιο ευχαριστώ στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου που καταθέτουν την ψυχή τους για το “Χοροδρώμενο” αλλά και στους μαθητές μας που φέτος έχουν γεμίσει 3 χορευτικά Τμήματα.

Όλα αυτά, τα υλοποιούμε από την πρώτη στιγμή, έχοντας την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού και του υπεύθυνου στον τομέα Αθλητισμού – Πολιτισμού κ. Γιώργου Μαυροειδή”. Τους ευχαριστούμε πολύ,  γιατί έχουν ανταποκριθεί άμεσα κι αποτελεσματικά, σε κάθε μας αίτημα” τόνισε μεταξύ άλλων ο Πάνος Παπανικολάου καταθέτοντας ένα ακόμη αίτημα για να πάρει πάραυτα από τον Δήμαρχο, θετική απάντηση.

Θέλουμε από τον Σεπτέμβρη αίθουσα χορού για περισσότερες μέρες και ώρες ώστε να μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες των μαθητών μας”,  είπε απευθυνόμενος στον Δήμαρχο που από το βήμα της εκδήλωσης του απάντησε πως αυτό μπορεί να γίνει και πριν τον Σεπτέμβρη.

Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς στον επιγραμματικό χαιρετισμό του επεσήμανε πως ο Πάνος Παπανικολάου είναι ένας Πρόεδρος κι ένας Χοροδιδάσκαλος με αστείρευτη χαρά και πηγαίο κέφι, το οποίο καταφέρνει να το μεταδίδει και στους μαθητές του. Χρειαζόμαστε νιάτα σαν εσάς, για να πάει η Ελλάδα μπροστά!” τόνισε ο Δήμαρχος ο οποίος κατέληξε με τη φράση “Ήμασταν, είμαστε και  θα είμαστε δίπλα σας. Να έχετε πάντα χαμόγελο και όλα θα πάνε καλά”

Τη δέσμευση εξάλλου πως θα εξακολουθήσει να στηρίζει ολόπλευρα το έργο του Συλλόγου έδωσε από το βήμα της εκδήλωσης και ο Πρόεδρος Αθλητισμού – Πολιτισμού Γιώργος Μαυροειδής.

Μετά τις ευχές και από τον Βουλευτή Θανάση Μπούρα και  την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ζωή Αρβανιτάκη, η βραδιά κύλισε υπέροχα!

 Με καλό φαγητό και το  παραδοσιακό συγκρότημα ΧΟΡΟΣΤΑΛΙΤΕΣ σε πρωταγωνιστικό ρόλο, το θερμόμετρο του κεφιού ανέβηκε στα ύψη, με τους χορευτές του Πάνου Παπανικολάου αλλά και τον κόσμο, να δίνουν επί σκηνής τον καλύτερό τους εαυτό,  ως τις μικρές ώρες.