Χρήστος Παππούς : “Ο Δήμος Φυλής έχει διακριθεί χάρη στους εργαζόμενους”

Ξεχωριστές αλλά και ουσιαστικές υπήρξαν οι ευχές του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού στην πολυπληθή εκδήλωση για την κοπή της Βασιλόπιτας του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου Φυλής που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 8 Φεβρουαρίου 2019 σε κοσμικό κέντρο της Δημοτικής Ενότητας Φυλής.


 

Ο Δήμαρχος αφού πέρασε από όλα τα τραπέζια κι αντάλλαξε θερμές ευχές με τον καθένα και την καθεμία χωριστά,  από το βήμα της εκδήλωσης, πλαισιωμένος από τον Πρόεδρο του Σωματείου Θεόδωρο Χαμαλίδη και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ανέφερε μεταξύ άλλων, τα εξής:

“Το λέω με κάθε ευκαιρία και θα το επαναλάβω. Εσείς οι εργαζόμενοι, είστε ο μοχλός ανάπτυξης του τόπου και οι δικοί μας συνεργάτες. Να έχετε χαμόγελο και να είστε κοντά στο Δήμο Φυλής, γιατί είστε ουσιαστικό κομμάτι του.

Από την πλευρά μου θα είμαι δίπλα σας, όπως με ξέρετε,  όπως με έχετε γνωρίσει, γιατί κι εγώ , έχω μάθει  να εργάζομαι από μικρός κι όχι να είμαι γυρολόγος.

Σας ζητάω  να προσέχουμε και να βοηθάμε όσο περισσότερο μπορούμε τους συμπολίτες μας, γιατί η εποχή που ζούμε είναι δύσκολη.  Είμαι ευχαριστημένος από εσάς. Ο Δήμος Φυλής έχει διακριθεί στις πρώτες θέσεις στην εξυπηρέτηση των Δημοτών κι αυτό δεν οφείλεται τόσο σε μένα και στη Διοίκηση, αλλά περισσότερο σε εσάς τους εργαζόμενους. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου και σας διαβεβαιώνω πως θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για την βελτίωση των συνθηκών εργασίας.

Ευχαριστώ για την αγάπη σας κι αν έκανα κάπου λάθος , αν κάποιους τους έχω στεναχωρήσει, ζητώ συγνώμη, υπογράμμισε ο Χρήστος Παππούς, εν μέσω θερμού χειροκροτήματος.

Καταλήγοντας ο Δήμαρχος, το σύντομο χαιρετισμό του, αφιέρωσε το κομμάτι της Βασιλόπιτας που έκοψε, στους συνταξιούχους εργαζόμενους του Δήμου Φυλής.

“Υπάρχουν άνθρωποι που σήμερα δεν είναι μαζί μας, αλλά που έχουν δουλέψει σε αυτό τον Δήμο, στα Άνω Λιόσια, το Ζεφύρι και τη Χασιά για πάνω από τρεις δεκαετίες. Είναι πλέον συνταξιούχοι και το μόνο που κάνουμε είναι να τους λέμε μια καλημέρα στο δρόμο. Νομίζω πως κάποια στιγμή πρέπει να τους  τιμήσουμε” τόνισε τελειώνοντας με θερμές ευχές αλλά και με μια φράση. “Να ξέρετε πως το Σωματείο είναι πολύ σκληρά δίπλα σας και πολύ σκληρό, απέναντί μου και γι’ αυτό το ευχαριστώ!” 

Ακολουθεί Video: Απόσπασμα με τον χαιρετισμό του  Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού

https://www.youtube.com/watch?v=JJvyrFrwFDY