Ειδικό βανάκι για τη μεταφορά των ηλικιωμένων εξασφάλισε ο Γιώργος Αδάκτυλος στα ΚΑΠΗ

Το δικό τους μεταφορικό μέσον,  απέκτησαν  οι ηλικιωμένοι των ΚΑΠΗ του Δήμου Φυλής, με ενέργειες που έκανε σε χρόνο εξπρές, ο  Πρόεδρος των Κέντρων Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων και Αναπληρωτής Δήμαρχος  Γιώργος Αδάκτυλος .

«Όταν ανέλαβα  τη Διοίκηση στα ΚΑΠΗ και μίλησα με τα μέλη τους,  εισέπραξα από αυτούς δυο βασικά αιτήματα. Το ένα ήταν η ύπαρξη γιατρού που να εξυπηρετεί  δωρεάν την συνταγογράφηση τους και το δεύτερο ήταν να διαθέσει ο Δήμος ένα πουλμανάκι για τη μεταφορά  τους. Τα κάναμε και τα δυο πράξη με τη στήριξη του Χρήστου Παππού. Είμαι ικανοποιημένος που μέσα από τις παρεμβάσεις μας, μπορούμε να εξυπηρετούμε ,να  δίνουμε χαρά αλλά και να δείχνουμε το σεβασμό μας προς τους ηλικιωμένους. Συνεχίζουμε και στα ΚΑΠΗ στους ίδιους εντατικούς ρυθμούς, όπως σε ολόκληρο το Δήμο» υπογραμμίζει ο Πρόεδρος των ΚΑΠΗ Γιώργος Αδάκτυλος.

Το ολοκαίνουργιο βανάκι που εξασφάλισε ο Γιώργος Αδάκτυλος διατίθεται αποκλειστικά και μόνο για τη μεταφορά των ηλικιωμένων από και προς το ΚΑΠΗ. Έτσι τα μέλη των ΚΑΠΗ που δεν οδηγούν και χρησιμοποιούσαν τα μέσα μαζικής μεταφοράς ή έψαχναν κάποιον από την οικογένεια να τους μεταφέρει στο ΚΑΠΗ τώρα είναι ασφαλή, αυτόνομα και απολύτως ανεξάρτητα καθώς σε συνεννόηση με την υπεύθυνη των ΚΑΠΗ ακολουθούν ελεύθερα το πρόγραμμά τους. Το καινούργιο μεταφορικό τους μέσο, έχουν αγκαλιάσει με πολύ χαρά οι ηλικιωμένοι,  που δεν πίστευαν πως το αίτημά τους θα γινόταν αμέσως πράξη από το Γιώργο Αδάκτυλο και ξαφνιάστηκαν ευχάριστα.