Με χορογραφίες και χορευτικό σόου παρουσίασε το νεοσύστατο Τμήμα Χορού ο ΔΑΣ Ζεφυρίου

Με δύο χορογραφίες παρουσίασε ο ΔΑΣ Ζεφυρίου ένα δείγμα της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται από το νεοσύστατο Τμήμα Χορού του Συλλόγου, ενώ με ένα show από επαγγελματίες παρουσιάστηκαν οι δυνατότητες και προοπτικές για όσους διδάσκονται latin χορούς.

Με την εκδήλωση αυτή, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Μαΐου, ο Διοίκηση του ΔΑΣ Ζεφυρίου σύστησε στο κοινό το Τμήμα Χορού που ξεκίνησε τη λειτουργία του τον περασμένο Μάρτιο, και ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Χρήστο Παππού και τους εκπροσώπους της Δημοτικής Αρχής που «βρίσκονται πάντα δίπλα στον ΔΑΣ».

«Προχωρήστε δυνατά, είμαστε δίπλα σας», τόνισε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς απευθυνόμενος προς το αθλητικό σωματείο και τις χοροδιδασκάλους και διαβεβαίωσε γονείς και παιδιά ότι όλοι θα κάνουν ότι καλύτερο μπορούν, ώστε τα παιδιά να απασχολούνται δημιουργικά αλλά και να αναδειχθούν αθλήτριες μέσα από τον Σύλλογο.

«Είναι σημαντικό για το Ζεφύρι να γίνονται τέτοιες δράσεις μέσα από τον Σύλλογο μας», υπογράμμισε ο Αντιδήμαρχος Ζεφυρίου και μέλος του Δ.Σ. του ΔΑΣ Ζεφυρίου, Γιάννης Μαυροειδάκος, αναφέροντας ότι η πρώτη συζήτηση για Τμήμα Χορού έγινε πριν τέσσερις μήνες και μόλις δύο μήνες μετά ξεκίνησαν τα μαθήματα. «Ο χορός συμβάλει στην υγιή φυσική κατάσταση και μία τέτοια δράση δεν θα μπορούσε να λείψει από τον ΔΑΣ, όπως δεν θα μπορούσε να λείψει και η βοήθεια της Δημοτικής Αρχής, γιατί τέτοιες δράσεις χρειάζεται ο τόπος μας», ανέφερε ο Γιάννης Μαυροειδάκος.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν δύο χορογραφίες latin χορών, μία από το παιδικό τμήμα και μία από το τμήμα ενηλίκων, τα οποία ξεκίνησαν τα μαθήματα τον Μάρτιο με χοροδιδάσκαλο την Αλίκη Λιάρου. Σύντομα εξάλλου θα ξεκινήσει και το Τμήμα της χοροδιδασκάλου Ρεβέκκας Κουτσογιαννακοπούλου, ενώ λειτουργούν ακόμη Τμήματα Yoga και Pilates.

Ακολούθως, οι Αλίκη Λιάρου και Ρεβέκα Κουτσογιανακοπούλου με τον Γιώργο Κετσερίδη, δάσκαλο των σχολών χορού Rose Karra που εμφανίστηκε στο τηλεοπτικό χορευτικό σόου «Dancing with the stars», παρουσίασαν ένα χορευτικό show, εντυπωσιάζοντας το κοινό.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με πολύ κέφι, χορό για όλους και κεράσματα.

Δείτε videos με αποσπάσματα από τους χαιρετισμούς του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού και του Αντιδημάρχου Ζεφυρίου Γιάννη Μαυροειδάκου, της χορογραφίας του παιδικού τμήματος και του χορευτικού σόου