Με πανηγυρισμούς, απονομές και φιλικό αγώνα η γιορτή για την άνοδο του Εθνικού Πανοράματος στην Α ΕΠΣΔΑ

Σε εκδήλωση που διεξήχθη στο Δημοτικό Γήπεδο Πανοράματος, έγινε η απονομή κυπέλου από τον πρόεδρο της ΕΠΣΔΑ, Κλέαρχο Τζαφέρη, στην ομάδα του Εθνικού Πανοράματος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Α’ Κατηγορία, καθώς και του επάθλου του πρώτου σκόρερ της Β’ ΕΠΣΔΑ στον Χαράλαμπο Σασχανίδη.

Τα μετάλλια στους αθλητές, προπονητές και εφόρους έδωσαν ο Κλέαρχος Τζαφέρης, ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Φυλής «Η Πάρνηθα» Γιώργος Μαυροειδής, ο αρχηγός των παλαιμάχων και Αντιδήμαρχος Γιώργος Αδάκτυλος και μέλη του Δ.Σ. του Εθνικού.

Οι παλαίμαχοι με τον αρχηγό τους Γιώργο Αδάκτυλο, τίμησαν την ομάδα για την άνοδο, με την απονομή πλακέτας, την οποία παρέλαβε ο αρχηγός της Χρήστος Λούφης.

Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Γιώργος Μαυροειδής τίμησε τους δύο πρώτους σκόρερ της ομάδος, Χαράλαμπο Σασχανίδη και Φώτη Τσουτσάνη. Επίσης, τιμήθηκαν με αναμνηστική πλακέτα οι Κώστας Πιτέλης, Αθανάσιος Κατσίκης και Νικήτας Κατσίπης που σταματούν.

Παρευρέθηκαν από ΕΠΣΔΑ η Ταμίας Γιώτα Σακκά, ο επίτιμος Πρόεδρος του Συλλόγου Παναγιώτης Μαλανδρίνος, ο Πρόεδρος των παλαιμάχων Γάννης Σκουτέλης, ο Αντώνης Κατσαρός και αρκετοί φίλοι του Συλλόγου.

Ακολούθησε αγώνας μεταξύ των πρωταθλητών και των παλαιμάχων με τους κόουτς Χρήστο Ράλλη και Φάνη Σκεπετάρη να κάνουν πολλές αλλαγές ώστε με κέφι να  συνεχιστεί ο αγώνας καταναλώνοντας σουβλάκια και μπύρες και να ανταλλάσσουν όλοι ευχές για καλό Πάσχα και καλή συνέχεια στις δραστηριότητες των δύο ομάδων.