Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής

Σε γιορτινό και ευχάριστο κλίμα έκοψε χθες  Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής. Ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Γιώργος Αντωνόπουλος εξήρε την μεγάλη  προσπάθεια που καταβάλλουν οι εργαζόμενοι για να υλοποιηθεί το πολύπλευρο έργο της Κοινωνικής Υπηρεσίας και ζήτησε  να διατηρηθούν οι ίδιοι εντατικοί ρυθμοί δουλειάς.


«Εξυπηρετούμε κάθε μήνα χιλιάδες ανθρώπους με διακριτικότητα και χωρίς ταλαιπωρία. Αυτό είναι που μας κάνει να ξεχωρίζουμε και αυτό πρέπει να τηρηθεί ως κόρη οφθαλμού. Εκφράζουμε με τις δράσεις μας το Κοινωνικό Πρόσωπο του Δήμου, ενός Δήμου που έχει στο επίκεντρο τον άνθρωπο και για αυτό έχουμε μεγάλη ευθύνη» τόνισε  ο  Γιώργος Αντωνόπουλος και πρόσθεσε : «Ένα πράγμα μόνο θέλω  από εσάς να συνεχίσουμε να πηγαίνουμε «σφεντόνα». Είμαστε η καλύτερη υπηρεσία του Δήμου. Είμαστε η ατμομηχανή του Δήμου Φυλής» είπε καταχειροκροτούμενος ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Γιώργος Αντωνόπουλος και αφιέρωσε το κομμάτι που έκοψε στον Διευθυντή της Κοινωνικής Υπηρεσίας Γιάννη Τέγο.

Για την αποτελεσματικότητα της Κοινωνικής Υπηρεσίας συνεχάρη το Γιώργο Αντωνόπουλο ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.  Ο Δήμαρχος Φυλής στη σύντομη,  λόγω βεβαρυμμένου προγράμματος, παρουσία του στην εκδήλωση,  αντάλλαξε ευχές και συνομίλησε με όλους τους εργαζόμενους  οι οποίοι τον υποδέχθηκαν με χαμόγελα και εγκαρδιότητα.

«Έχουμε ως υπηρεσία καλά σχόλια. Εξυπηρετούμε με  ανθρωπιά και χωρίς ουρές εκατοντάδες ανθρώπους. Πάμε καλά αλλά εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Μπορούμε  και πρέπει να κάνουμε περισσότερα» είπε  στο σύντομο χαιρετισμό του ο Διευθυντής της Κοινωνικής Υπηρεσίας Γιάννης Τέγος και αφιέρωσε το κομμάτι του στους εργαζόμενους της υπηρεσίας.

Η κοπή της πίτας της Κοινωνικής Υπηρεσίας έγινε σε κοσμικό κέντρο της Δημοτικής Ενότητας Φυλής. Οι περίπου 80 εργαζόμενοι από όλες τις δομές και τα προγράμματα της Κοινωνικής Υπηρεσίας άρχισαν να καταφθάνουν γύρω στη μια το μεσημέρι . Η ατμόσφαιρα ήταν  οικογενειακή και το καλό και ευχάριστο κλίμα ήταν εμφανές.  Οι Άγγελος Πλαβούκος και Άγγελος Σούτας έντυσαν με το τραγούδι τους την εκδήλωση που είχε πολύ κέφι και χορό που κράτησε μέχρι το απόγευμα.

Video: Απόσπασμα χαιρετισμού Αναπληρωτή Δημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής Γιώργου Αντωνόπουλου

https://www.youtube.com/edit?o=U&video_id=ScrejGZ1KSc