Τροφή για τα αδέσποτα στη Χιονισμένη Χασιά με τη συνδρομή Φιλόζωων

Η φροντίδα για τα αδέσποτα ζώα πρέπει να είναι διαρκής γι’ αυτό και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Γιώργος Αβράμης,  μέσα σε λίγες μέρες από την έναρξη της κακοκαιρίας ανηφόρισε και πάλι προς τη χιονισμένη Πάρνηθα.


Αυτή τη φορά,  το πρωί του Σαββάτου 20 Φεβρουαρίου,  στο πλευρό του βρέθηκαν φιλόζωοι που γνωρίζουν καλά τα σημεία όπου οι τετράποδοι φίλοι μας, σκύλοι και γάτες, βρίσκουν “καταφύγιο”, αλλά όχι και τροφή, ιδιαίτερα αυτές τις δύσκολες μέρες,  με τις χαμηλές θερμοκρασίες.

Με πρωτοβουλία του Δήμου Φυλής, ο Γιώργος Αβράμης μαζί με τους συνδημότες που δίνουν καθημερινό αγώνα για την προστασία και τη φροντίδα των αδέσποτων ζώων, διέθεσαν επαρκή ποσότητα ζωοτροφής σε διάφορα σημεία της Πάρνηθας προς τα Δερβενοχώρια, με επίκεντρο τη θέση “Πηγή”  Φυλής.

«Πριν λίγες μέρες με την έναρξη του χιονιά, το μεσημέρι της Δευτέρας 15 Φεβρουαρίου, βρεθήκαμε στην Πάρνηθα με τον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού, σε σημεία του βουνού που δυστυχώς έχουν εγκαταλειφθεί ή ζουν σε δύσκολες συνθήκες οι τετράποδοι φίλοι μας, προκειμένου να κάνουμε το αυτονόητο. Τηρώντας την κατεύθυνση του Χρήστου Παππού  για διαρκή φροντίδα κι ενώ ο χιονιάς είναι ακόμη εδώ και κάνει πιο δύσκολη τη διαβίωση και την καθημερινότητα των αδέσποτων ζώων,  είμαστε και πάλι κοντά τους. Η συνεργασία με τους ζωόφιλους συνδημότες μας που παρέχουν την εμπειρία τους και στηρίζουν το έργο και την προσπάθειά του Δήμου,  είναι για μας πολύτιμη» σημείωσε σχετικά με τη δράση, ο  Γιώργος Αβράμης. Ο Αντιδήμαρχος απηύθυνε τις θερμές του ευχαριστίες στους φιλόζωους και τους εργαζόμενους της Υπηρεσίας   Διαχείρισης Αδεσπότων  Ζώων του Δήμου Φυλής,που για μια ακόμη φορά συνέβαλαν με όλες τους τις δυνάμεις,  στην ευαίσθητη πρωτοβουλία, που όπως δεσμεύθηκε θα επεκταθεί και σε άλλους τομείς.