Πλημμύρισε από παιδιά το αμφιθέατρο «Βορεινό» της Ζωφριάς

Από χαρούμενα παιδιά πλημμύρισε το βράδυ της Κυριακής 9 Ιουνίου το Αμφιθέατρο «Βορεινό» στην άκρως πετυχημένη καλοκαιρινή βραδιά για το Παιδί που διοργάνωσε και φέτος  ο Σύλλογος της Ζωφριάς, με την αρωγή του Δήμου Φυλής.


Η Ευαγγελία Κωβαίου ευχαρίστησε για την ολόπλευρη στήριξή του τον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού καθώς και τους εκπροσώπους των Συλλόγων Γονέων και της Εκπαιδευτικής Κοινότητας που συμμετείχαν στην μεγάλη γιορτή της Ζωφριάς.

Η Πρόεδρος του συλλόγου Ζωφριάς ανακοίνωσε πως το Σάββατο 29 Ιουνίου θα διοργανωθεί η καλοκαιρινή βραδιά  του Συλλόγου στην οποία εκτός από τα παραδοσιακά χορευτικά του, θα λάβει μέρος και ο δημοφιλής ερμηνευτής Χρήστος Λούφης ενώ κάλεσε τον κόσμο της περιοχής να συμμετέχει και  στη μονοήμερη εκδρομή στην Ύδρα, που θα γίνει το Σάββατο 6 Ιουλίου, παραμονή των εκλογών.

Στο πλαίσιο της γιορτής όπως κάθε χρόνο,  τιμήθηκαν οι αθλητές που διακρίθηκαν στο 3ο Ανοικτό Ατομικό Πρωτάθλημα ΜΠΛΙΤΣ Ζωφριάς κάτω των 14 ετών, που συνδιοργάνωσαν ο Σκακιστικός Όμιλος «Τριαντάφυλλος Σιαπέρας» και ο Σύλλογος της Ζωφριάς.

Η Ευαγγελία Κωβαίου ευχαρίστησε για την άοκνη προσφορά τους τον Προπονητή Σκάκι Θοδωρή Αγραπίδη και τον Πρόεδρο του Σκακιστικού Ομίλου,  Γιώργο Ζαχουλίτη.

Βραβεία στους αθλητές απένειμαν,  ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Φυλής Νίκος Χατζητρακόσιας, ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων Παναγιώτης Καμαρινόπουλος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Άνω Λιοσίων Θανάσης Ζαρκογιάννης, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του 4ου Γυμνασίου Άνω Λιοσίων κ. Θεοδωροπούλου και η Πρόεδρος του Συλλόγου της Ζωφριάς Ευαγγελία Κωβαίου.

Οι μαθητές που τιμήθηκαν είναι οι εξής:

ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

1ος Αλέξανδρος Φαχουρίδης

2ος Φίλιππος Γαλανόπουλος

3ος Αναστάσιος Λουκάς

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ UNDER 8

1ος  Φίλιππος Γαλανόπουλος

2ος Ηλίας Βίτσας

3η Ηλιάνα Γεωργούλη

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ UNDER 10

1ος Ιωάννης Ζαρκογιάννης

2ος Ιάσων Φραγκαλέξης

3η Μαρία Φαχουρίδη

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ UNDER 12

1ος Αλέξανδρος Φαχουρίδης

2ος Αναστάσιος Λουκάς

3ος Σπύρος Αθανασίου

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ UNDER 14

1ος Βλάσης Αθανασίου

2ος Πέτρος Δημήτρουλας

3ος Δημήτρης Μαραγκός

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως τα παιδιά διασκέδασαν δεόντως με μάγους ανιματέρ, διαδραστικά παιχνίδια που εκτυλίχθηκαν στη σκηνή του Βορεινού καθώς και με τα φουσκωτά που είχαν στηθεί στο χώρο της πλατείας κι αποτέλεσαν πόλο έλξης.

Υπέροχη υπήρξε και η εμφάνιση της Χορευτικής Ομάδας Zumba του 3ου Δημοτικού Σχολείου Άνω Λιοσίων,  που δίνοντας επί σκηνής τον καλύτερό της εαυτό, χάρισε ρυθμό και κέφι στη βραδιά των παιδιών  κι απόλαυσε το θερμό χειροκρότημα, μικρών και μεγάλων.