CityOn single logo
Γραμμή Δημότη: 15691

Ευχές για νέες επιτυχίες και χαμόγελα στην κοπή πίτας του Δ.Α.Σ. Ζεφυρίου

Αναρτήθηκε στις 10/02/2025, στην κατηγορία Νέα & Δελτία Τύπου

Με μεγάλη συμμετοχή αθλητών, γονέων, κόσμου επισήμων και του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού, έκοψε το πρωί της Κυριακής 9 Φεβρουαρίου,την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα του ο Δημοτικός Αθλητικός Σύλλογος (Δ.Α.Σ.) Ζεφυρίου, στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΓΕΛ της περιοχής.


Ο Πρόεδρος συλλόγου Βασίλης Νικολαΐδης, αφού καλωσόρισε τον κόσμο, ευχαρίστησε τους γονείς για τη συνεργασία και τη στήριξη που προσφέρουν στις ακαδημίες του Συλλόγου και αφιέρωσε την εκδήλωση στα “μέλη της μεγάλης αθλητικής οικογένειας που εμπιστεύονται τη βαριά ιστορική φανέλα του σωματείου και των ακαδημιών για περισσότερο από 30 χρόνια”.

Ο Βασίλης Νικολαΐδης αφού αναφέρθηκε εν συντομία στους στόχους του συλλόγου, τα αθλητικά επιτεύγματα και τις μεγάλες επιτυχίες των αθλητών του ΔΑΣ ευχαρίστησε το Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού και τους συνεργάτες του καθώς όπως είπε “δεν ξεχνάμε πως σε αυτή μας την αποστολή έχουμε, χρόνια τώρα, σταθερό πυλώνα στήριξης τόσο για τη βέλτιστη λειτουργία των υποδομών στις Ακαδημίες μας όσο και για την πρόοδο των αθλητών μας το Δήμαρχο μας Χρήστο Παππού”.

Χαρούμενη και ευτυχισμένη χρονιά σε όλους με υγεία, νίκες και πολλές επιτυχίες ευχήθηκε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς ο οποίος επανέλαβε τη βούλησή του για τη συνέχιση της σταθερής και αδιάλειπτης στήριξης του συλλόγου και πρόσφερε το κομμάτι της πίτας που έκοψε στον Πρόεδρο του ΔΑΣ Βασίλη Νικολαΐδη τον οποίο συνεχάρη θερμά για το έργο του συλλόγου.

Αμέσως μετά ο Χρήστος Παππούς κλήθηκε να απονείμει στον τοπικό Βουλευτή της ΝΔ Βαγγέλη Λιάκο τιμητική πλακέτα που του πρόσφερε ο ΔΑΣ εις ένδειξη ευχαριστίας για τη μεσολάβηση στον εφοπλιστή Αθανάσιο Μαρτίνο και την προσφορά δυο απινιδωτών  στον σύλλογο.

Κομμάτι έκοψαν και ευχήθηκαν νέες επιτυχίες και υγεία στους αθλητές και τις οικογένειές τους ο Αντιπρόεδρος της Βουλής Θανάσης Μπούρας, ο Βουλευτής Δ. Αττικής Βαγγέλης Λιάκος, οι Αντιδήμαρχοι Ζεφυρίου Γιάννης Μαυροειδάκος, Τεχνικών Υπηρεσιών Θανάσης Σχίζας, Ανάδειξης της Πολιτιστικής Κληρονομιάς Χρυσούλα Κουράση, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Μαυροειδής, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος της Νομικής Υπηρεσίας Μηνάς Ζέρβας, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας του Ζεφυρίου και προπονητής Διονύσης Κατηφόρης, οι Τοπικοί Σύμβουλοι Ζεφυρίου Κώστας Ρίζος και Άννα Δασκάλου καθώς και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της περιοχής . Την πίτα ευλόγησε ο πατήρ Στέφανος Γεωργαλής ο οποίος μετέφερε τις ευχές του Προϊσταμένου της Παναγίας Γρηγορούσης Ζεφυρίου π. Άγγελου Κανέλλου, που για λόγους υγείας δεν κατάφερε να παραστεί.