Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι εργασίες ενός ακόμη κομβικού έργου για την Σχολική Κοινότητα του Δήμου Φυλής. Πρόκειται για το υπερσύγχρονο 8ο Δημοτικό Σχολείο Άνω Λιοσίων που με τη λειτουργία του θα αποσυμφορήσει το 3ο Δημοτικό και θα δώσει ανάσα στους μαθητές της συνοικίας της Ζωφριάς
Ταυτόχρονα θα κάνει πράξη ένα όνειρο ζωής μαθητών και γονιών, που ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς το έβαλε στόχο και προτεραιότητα αντιμετωπίζοντας με μεθοδικότητα και επιτυχία εμπόδια και γραφειοκρατικές διαδικασίες.
“Είναι χαρά και υποχρέωσή μας να βρισκόμαστε πάντα κοντά στα παιδιά και στις οικογένειες τους και να υλοποιούμαι τα αιτήματα και τα όνειρά τους. Ένα από αυτά ήταν και η δημιουργία του 8ου Δημοτικού Σχολείου Άνω Λιοσίων που πλέον οι εργασίες για την δημιουργία του, βρίσκονται στην τελική ευθεία. Πρόκειται για ένα ακόμη υπερσύγχρονο Σχολικό Κτίριο που θα λύσει το πρόβλημα της σχολικής στέγης στα Άνω Λιόσια. Ωστόσο δεν σταματάμε εδώ. Συνεχίζουμε όλα τα μεγάλα έργα με στρατηγικό σχεδιασμό και στόχο, τη βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας.